Verenigingen

Koopzondag en Dickens Festival in Velp

Foto: Pixabay

VELP – In de Emmastraat in Velp wordt zondag het Dickens Festival gehouden. De straat is van 12.00 tot 18.00 uur omgetoverd tot een authentieke en nostalgische dorpsmarkt.

Er zijn lekkernijen, bijzondere producten en ambachtslieden uit de tijd van Charles Dickens en nu! Muzikanten en zangkoren zingen kerstliedjes. Verder zijn er theatergroepen en figuranten in de 19e eeuwse stijl. Het festival is gratis te bezoeken.

Naast het Dickens Festival zijn de winkels in het centrum van Velp open tussen 12.00 en 18.00 uur om kerstboodschappen te doen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten