Streeknieuws

Speurhonden zoeken naar vermiste vrouw (78) in Dieren

Foto: Facebook Politie Dieren

DIEREN – Na twee dagen zoeken is er nog geen spoor van de vermiste 78-jarige vrouw uit Dieren. Er wordt nog steeds met man en macht gezocht. Er worden nu ook speurhonden ingezet.

‘Sinds gisteravond is er gezocht met speurhonden van de Mantrailgroep Nederland. En vanaf vanacht 02.00 uur zijn er zoekhonden van Dutch Rescue Dog aan het zoeken. Deze zijn nog steeds bezig en gaan ook nog even door’, meldt de politie in Dieren op Facebook.

De vrouw liep dinsdagochtend zonder jas weg uit zorginstelling de Oude Plantaan aan de Zutphensestraatweg in Dieren. Sindsdien is zij spoorloos. De politie maakt zich ernstig zorgen, omdat het vooral ’s nachts erg koud buiten is.

Dinsdag werd al Burgernet ingezet. Een oproep op de Facebookpagina van de politie in Dieren is al duizenden keren gedeeld. Woensdag vloog er een politiehelikopter boven Dieren. Ondanks alle pogingen is de vrouw nog niet gevonden.

De vermiste vrouw heeft een smal postuur en is ongeveer 1.70 meter groot. Zij draag vermoedelijk een blauwe trui met daaronder een donkere pantalon.

Waarschijnlijk draagt ze geen (winter)jas. Het zou volgens de politie wel kunnen dat ze een bruin fleecejack draagt. De vrouw loopt een beetje voorover gebogen.

De politie vraagt om direct 112 te bellen als de vrouw wordt gezien.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten