Streeknieuws

Meisje (15) uit Velp vast voor steekpartij in Arnhem

Foto: archief Studio Rheden

ARNHEM/VELP – Een meisje van 15 jaar uit Velp zit vast voor een steekpartij in Arnhem. Ook een 14-jarige jongen uit Arnhem en een 16-jarig jongen uit Elst zijn aangehouden.

Een ruzie tussen jongeren op de Garnizoenstraat in Arnhem is donderdagmiddag zodanig uit de hand gelopen dat de politie er aan te pas moest komen. Een 13-jarige jongen uit Arnhem werd gestoken.

Hij raakte niet ernstig gewond, maar moest wel naar de dokter. Een 14-jarig meisje uit Doorwerth deed aangifte van mishandeling.

De drie verdachte jongeren werden later aangehouden. De politie maakte vrijdag de identiteit van de drie bekend. De 16-jarige Elstenaar is donderdagavond vrijgelaten. De overige twee jongeren zitten nog vast voor onderzoek en verhoor.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten