Informatiecentrum over Traverse Dieren geopend

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

DIEREN – Het informatiecentrum over het verkeersproject Traverse Dieren is vrijdagmiddag geopend. Binnen kan iedereen informatie krijgen over de voortgang van de werkzaamheden rond het stationsgebied in Dieren. Ook kunnen omwonenden daar terecht met klachten.

Met de aanpassing van de N348 en het opknappen van het station moet de doorstroming van het doorgaande verkeer verbeterd worden. Er komt onder meer een lange tunnelbak bij het station.

Het informatiecentrum zit aan de kop van de Spoorstraat, pal naast een bouwkeet. Het centrum is geopend op woensdag, vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur. Tijdens schoolvakanties gelden afwijkende openingstijden.

Vrijdagmiddag was er een officiële opening met onder meer de opening van een fototentoonstelling over het project.