Streeknieuws

Sjacco en vrijwilligers brengen Kasteel Middachten in De Steeg in kerstsferen

Foto: archief Studio Rheden / Martin de Jongh

DE STEEG – Het is hard werken voor bloemist Sjacco Gerritsen in Kasteel Middachten in De Steeg. Hij brengt samen met tientallen vrijwilligers het kasteel in kerstsferen.

Honderden kerstballen worden opgehangen. En traditioneel krijgt elke stijlvolle kamer in het 800 jaar oude kasteel een versierde kerstboom. Sjacco staat op een metershoge trap te balanceren bij een enorme kerstboom. ‘Vorige keer was de trap niet vergrendeld, dat leverde mij een gescheurde oorlel op’, vertelt hij.

Inmiddels is dit al het 28ste jaar dat het kasteel omgetoverd wordt voor de kerst. ‘Het is heel bijzonder om hier te mogen werken in een privé-kasteel tussen de spullen van de gravin.’

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Het publiek kan van 15 tot en met 20 december terecht op het landgoed en het kasteel om het resultaat van Sjacco en zijn vrijwilligers te bewonderen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten