Een winterse natuurbeleving: dwalen door droge en natte dalen.

Herfst bladeren
Foto: Pixabay

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom verzorgt zondag een wandeling tussen Rheden en Velp. De wandeling start om 13.00 uur op de parkeerplaats bij de begraafplaats Heiderust, Lentsesteeg 21, Rheden.

De gidsen nemen u mee op een dwaaltocht door het zeer heuvelachtige landschap tussen Rheden en Velp. Een stevige wandeling waarbij u merken zult dat de natuur ook in de laatste maand van het jaar nog veel moois te bieden heeft. Een winterse natuurbeleving.

De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Draag in verband met ongelijk terrein stevig schoeisel.  Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Bij extreme weersomstandigheden gaat de wandeling niet door. Raadpleeg daarvoor www.ivnoostveluwezoom.nl.