Verenigingen

Een winterse natuurbeleving: dwalen door droge en natte dalen.

Herfst bladeren

Foto: Pixabay

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom verzorgt zondag een wandeling tussen Rheden en Velp. De wandeling start om 13.00 uur op de parkeerplaats bij de begraafplaats Heiderust, Lentsesteeg 21, Rheden.

De gidsen nemen u mee op een dwaaltocht door het zeer heuvelachtige landschap tussen Rheden en Velp. Een stevige wandeling waarbij u merken zult dat de natuur ook in de laatste maand van het jaar nog veel moois te bieden heeft. Een winterse natuurbeleving.

De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Draag in verband met ongelijk terrein stevig schoeisel.  Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. Bij extreme weersomstandigheden gaat de wandeling niet door. Raadpleeg daarvoor www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten