Streeknieuws

Jan (80) uit Velp mag nog een keer op de bezemwagen

Foto: Omroep Gelderland

VELP – Al jaren ergert Jan Weeda uit Velp zich aan de rommel op straat, maar dinsdag op zijn 80ste verjaardag kon hij hier iets aan doen.

Tot zijn pensioen zat hij in Velp op de veegwagen om de straten schoon te maken van bladeren en andere rommel. Een grote wens van Jan was het om weer eens op een echte veegwagen door Velp te mogen rijden. Dinsdag op zijn 80ste verjaardag had zijn vrouw die verrassing voor hem geregeld.

Prachtig vond Jan het. Zijn vrouw Hennie hoopt dat het nu even over is met de klachten over vuil op straat.

Volgens Hennie werd haar man hier nog vaak over aangesproken. ‘Hé Weeda wanneer kom je weer eens vegen? Toen was het veel netter toch’, kreeg Jan dan te horen.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten