Streeknieuws

Historische figuren in 3D op gevels Kasteel Middachten

Foto: Kasteel Middachten

DE STEEG – Op de gevels van Kasteel Middachten in De Steeg is vanaf donderdag een bijzondere lichtshow te zien. Historische figuren van Middachten komen in 3D op de gevels voorbij. De beelden gaan over liefde en familie.

Met ‘videomapping’ is het mogelijk om beelden levensecht op een gevel te laten zien. Sinds 1988 wordt Middachten elk jaar omgetoverd in kerstsferen. Vrijwilligers zijn al weken bezig om het kasteel te versieren. Naast een sfeervol kasteel is er onder meer een kerstmarkt.

Het publiek kan van 15 tot en met 20 december terecht op het landgoed en kasteel om het resultaat te bewonderen.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten