Streeknieuws

Expositie ambtenaren gemeente Rheden met schilderijen en sieraden

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – Ambtenaren van de gemeente Rheden hebben hun eigen expositie op het gemeentehuis in De Steeg. Wethouder Constans Pos opende donderdagmiddag de expositie met de naam  ‘De kunst van de ontmoeting’.

Normaal gesproken hangen er op het gemeentehuis werken van kunstenaars uit de gemeente Rheden, maar dit keer van ambtenaren. De werken zijn zeer divers en komen van 22 medewerkers uit de gemeentelijke organisatie. Onder meer schilderijen, tekeningen, foto’s, sieraden en accessoires zijn te bekijken.

Met de expositie ‘De kunst van de ontmoeting’ wordt overigens een oude traditie voortgezet. Dat medewerkers van de gemeente Rheden hun werken tentoonstellen gebeurt nu voor de vijfde keer, maar de laatste keer was acht jaar geleden.

De ambtenaren willen met de expositie collega’s op een andere manier leren kennen door te laten zien wat iemand in zijn vrije tijd doet.

De expositie is tot en met 25 januari 2017 te zien op de omloop van het gemeentehuis aan de Hoofdstraat in De Steeg.

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Foto: Martin de Jongh

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten