Streeknieuws

Wilde achtervolging eindigt op Velperbroekcircuit, gefilmd met mobieltje

Foto: screenshot Dumpert

VELP – Een wilde achtervolging door de politie eindigde donderdag op het Velperbroekcircuit bij Velp. Een 34-jarige man uit Alphen aan de Rijn, die in een gestolen Range Rover reed, is daar aangehouden.

De auto werd donderdagmiddag rond 15.00 uur door de politie gezien op de snelweg A12 toen de wagen bij Ede in de richting van Duitsland reed. Agenten wilden de auto laten stoppen, maar de bestuurder ging er vandoor.

Hierna zetten verschillende politieauto’s de achtervolging in. De auto reed zich tenslotte bij de afrit Velp vast in het verkeer. De bestuurder werd aangehouden en de auto is in beslag genomen.

Op de website Dumpert is de bewuste auto te zien. Op amateurbeelden is te zien dat de auto slingerend over een bedrijventerrein rijdt en nog maar net een vrachtwagen kan ontwijken.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten