Verenigingen

Kerstoptreden van Koor van Plezier in de Oude Jan in Velp

Foto: Pixabay

ROZENDAAL – Het Koor van Plezier zal ook dit jaar op zaterdagavond a.s. om 20.00 uur, onder leiding van de Rozendaalse dirigente Martinique Koene-Visser, weer een kerstoptreden verzorgen in de ‘Oude Jan’ te Velp.

Het koor zal een aantal liederen ten gehore brengt waarin het kerstverhaal centraal staat, terwijl enkele koorleden ook een solo-optreden zullen verzorgen. Natuurlijk is er ook weer volop ruimte voor samenzang van bekende kerstliederen en na afloop staat er voor alle bezoekers een glas Glühwein klaar.

De toegang is gratis. Wel wordt er na afloop een vrijwillige bijdrage gevraagd ter dekking van de kosten die deze avond met zich meebrengt. Om teleurstelling te voorkomen wordt belangstellenden geadviseerd op tijd aanwezig te zijn. De ruimte in de kerk is beperkt. En vol is vol!

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten