Streeknieuws

Oeps! Wat klopt er niet op deze bewegwijzeringsborden?

Foto: Twitter / @erwintenhave

VELP – Oeps foutje! Op twee bewegwijzeringsborden op de doorgaande weg tussen Velp en Rheden staat een dikke spelfout.

Op de nieuwe borden staat Zutphen verkeerd geschreven. Er staat Zuthpen en dat moet natuurlijk Zutphen zijn.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten