Streeknieuws

Afvalbakken in Rheden afgesloten om vernieling door vuurwerk te voorkomen

Foto: Facebook gemeente Rheden

DE STEEG – De gemeente Rheden is vrijdag begonnen met het afsluiten of weghalen van afvalbakken, hondenpoepbakken en dispensers voor hondenpoepzakjes. Het is één van de maatregelen van de gemeente Rheden om vernieling door vuurwerk te voorkomen.

De containers om plastic afval in te gooien worden na de Kerst weggehaald. Wie dus nog van plastic af wil moet dit uiterlijk op Tweede Kerstdag doen.

Schoolbesturen hebben een brief ontvangen van de gemeente met tips en met de vraag een contactpersoon aan te wijzen die gebeld kan worden bij calamiteiten.

Ook eigenaren van bouwlocaties kregen een brief met de oproep om losse en brandbare materialen op te ruimen en goed op te letten tijdens de kerstvakantie.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten