Streeknieuws

Spinningmarathon Het Rhedens levert kleine 18.000 euro op

Foto: Facebook Het Rhedens Dieren

DIEREN – De spinningmarathon van Het Rhedens in Dieren leverde een kleine 18.000 euro euro op voor Serious Request, het glazen huis van de radiozender NPO 3FM. Dat is donderdag bekendgemaakt.

Woensdag werden van 7.00 tot 19.00 uur dertig spinningbikes bezet door leerlingen en medewerkers van Het Rhedens. De hele maand probeerden zij zoveel mogelijk sponsors binnen te halen voor de actie.

De leerlingen die het hoogste bedrag wisten op te halen mochten donderdag het geld overhandigen bij het glazen huis, dat dit jaar in Breda staat. Dit jaar gaat het geld van Serious Request naar kindersterfte door longontsteking.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten