Verenigingen

Bobo viert zijn verjaardag in Theater RhederArt in Dieren

Foto: RhederArt

DIEREN – Op woensdag 4 januari is kinderheld Bobo door Theater RhederArt uitgenodigd om twee voorstellingen te geven. De eerste begint om 13.00 uur, de tweede om 15.30 uur. De voorstelling is in de schouwburgzaal van Theothorne. De entree is 15 euro.

Het is een grappige (3+)familievoorstelling. Bobo is al decennia een begrip in Nederland en al jaren dagelijks te zien op RTL Telekids.

In deze meezing- en meedoe-voorstelling beleven Bobo en zijn vriendje Tjerk de gekste dingen. Het draait om de verjaardag van Bobo, waarop van alles misgaat. Zou het toch nog goed komen, met zijn verjaardagspartijtje? 

Kaarten: www.rhederart.nl

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten