Streeknieuws

Landelijke tv-zender aast op 13-jarige Viskid Boaz uit Velp

Foto: screenshot YouTube

VELP – De 13-jarige Boaz Ooijman uit Velp is als de Viskid een begrip onder vissers, en dan veelal de jeugdige hengelaars. Op YouTube staan tientallen filmpjes van Boaz, waarin hij onder meer een gigantische meerval aan de haak slaat.

Kindertv-zender Nickelodeon zou hem willen strikken als presentator. Vier jaar geleden besloot vader Joost de vis-avonturen van zijn zoon vast te leggen op film. Inmiddels heeft hun YouTube-kanaal 16.000 abonnees.

Boaz geeft in de filmpjes uitleg over wat de charme van vissen is en hoe je met gevangen vis om moet gaan. Volgens zijn vader is het zo goed als zeker dat Nickelodeon Viskid gaat uitzenden.

Reportage van mediaparnter Omroep Gelderland

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten