Streeknieuws

Vermiste man uit Lathum dood gevonden

Foto: archief Studio Rheden

LATHUM – De 63-jarige vermiste man uit Lathum is dood gevonden. Dat meldt de politie. De man was dinsdag van huis vertrokken en sindsdien werd hij vermist.

Er werd dinsdag onder meer gezocht met een politiehelikopter en honden. Er werd onder meer gezocht in de buurt van de IJssel.

De politie laat woensdag weten dat de man is gevonden in het water.

 

 

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten