Streeknieuws

Weggeefwinkel 4Noppes in Dieren maakt een doorstart

Foto: Google Streetview

DIEREN – De weggeefwinkel 4Noppes in Dieren maakt een doorstart. Een groep bestaande vrijwilligers willen de winkel een tweede kans geven.

Begin december stopte het vorige bestuur en gingen de deuren van de winkel dicht, maar nu is er hoop dat de weggeefwinkel in februari weer open kan.

Trix Kruger is de nieuwe voorzitter van het bestuur en zij is samen met vrijwilligers druk bezig met de doorstart. ‘Er vinden vele gesprekken achter de schermen plaats. We zijn dan ook blij nu te kunnen berichten over deze eerste stappen voor een doorstart. We hebben de afgelopen weken van ieder grote betrokkenheid ervaren.’

De weggeefwinkel is een winkel zonder kassa, zonder geld en gerund door vrijwilligers. Bij de winkel kunnen tweedehands spullen ingeleverd worden en bezoekers kunnen weer wat meenemen uit de winkel.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten