Verenigingen

Isseltaler Musikanten starten jubileumjaar met reeks nieuwjaarsconcerten

Foto: Isseltaler Musikanten uit Rheden

RHEDEN – De Isseltaler Musikanten uit Rheden gaan in januari 2017 op diverse plaatsen in de regio hun traditionele nieuwjaarsconcerten met Egerländerblaasmuziek geven. In 2017 vormen de concerten de start van de jubileumactiviteiten ’40 jaar Isseltaler Musikanten’.

De reeks nieuwjaarsfeestconcerten begint in Angerlo op zondag 8 januari om 11.30 uur in Dorpshuis de Meent, Prinses Margrietlaan 3a. De zaal gaat open om 10.30 uur onder leiding van Bennie ter Heide.

De toegangskaarten van 8 euro voor dit concert zijn (voor aanvang) aan de zaal verkrijgbaar maar kunnen ook gereserveerd worden via: 026-3820245/ info@isseltalermusikanten.nl of via de agenda op de website www.isseltalermusikanten.nl.

Ook zijn kaarten via de e-Ticketshop van het orkest te bestellen, zodat de bezoekers de kaarten direct thuis veilig kunnen betalen en kunnen printen. De zaal is een uur voor het optreden geopend.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten