Streeknieuws

Opsporingsambtenaren en toezichthouders gaan spreekuren houden

Foto: Wikimedia Commons

DE STEEG – Inwoners kunnen vanaf januari in gesprek met toezichthouders en buitengewoon opsporingsambtenaren van de gemeente Rheden .

Op een vaste locatie en tijdstip kunnen inwoners hun vragen of klachten over de openbare ruimte persoonlijk bespreken. Met het spreekuur wil de gemeente van inwoners horen hoe een buurt bijvoorbeeld veiliger kan worden.

De spreekuren worden gehouden in Velp, Rheden en Dieren.

Locaties en tijden van de inloopspreekuren

Velp, Den Heuvel 32
Iedere maandag van 14.00 tot 15.00 uur (vanaf 9 januari)

Dieren, Ericaplein 1
Iedere dinsdag van 14.00 tot 15.00 uur (vanaf 10 januari)

Rheden, dorpshuis, Mr. B. van Leeuwenplein 3
Iedere woensdag van 14.00 tot 15.00 uur (vanaf 11 januari)

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten