Verenigingen

Nieuwjaarsreceptie en sportverkiezing op gemeentehuis Rheden

Foto: Studio Rheden

DE STEEG – Op maandagavond 9 januari  vindt de nieuwjaarsreceptie plaats van het college van burgemeester en wethouders van Rheden. De Rhedense Sportverkiezing maakt ook dit jaar weer onderdeel uit van deze receptie. Vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom in het gemeentehuis aan de Hoofdstraat 3 in De Steeg.

Traditiegetrouw houdt burgemeester Petra van Wingerden om 20.00 uur in de raadzaal haar nieuwjaarstoespraak. Zij blikt hierbij terug op het afgelopen jaar en kijkt vooruit naar het nieuwe jaar.

Wethouder Tjebbe Vugts maakt de winnaars bekend van de Rhedense Sportverkiezing. De categorieën zijn: aangepast sporter van het jaar, sporter of sportteam van het jaar en sporttalent van het jaar. Ook maakt hij bekend wie de publieksprijs heeft gewonnen.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten