Streeknieuws

Brand verwoest muziektent op Dorpsplein in Ellecom

Foto: Twitter / @rmateman

ELLECOM – De muziektent op het Dorpsplein in Ellecom is op oudjaarsdag door brand verwoest. De brand brak rond 17.30 uur uit.

De oorzaak van de brand  is nog niet bekend. Op Twitter wordt gezegd dat vuurwerk de oorzaak zou zijn. De politie heeft het vermoeden dat de brand niet zomaar is ontstaan en roept getuigen op zich te melden.

De muziektent wordt gebruikt door diverse muziekverenigingen, bijvoorbeeld op Koningsdag. De muziektent was onlangs nog opgeknapt.

 

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten