Streeknieuws

Oud en Nieuw rustig verlopen in de gemeente Rheden

Foto: Martin de Jongh

DE STEEG – In de gemeente Rheden is volgens de brandweer de nacht van Oud op Nieuw rustig verlopen . In het totaal is de brandweer acht keer opgeroepen. Na twaalf uur ‘s nachts is er twee keer uitgerukt voor buitenbranden.

Op oudjaarsdag tot 18.00 uur kwamen er oproepen uit Velp en Dieren. Deze waren allemaal voor buitenbrandjes zoals aangestoken rommel, containers of door vuurwerk.

Na zes uur ‘s avonds zijn er nog twee brandjes geblust. De grootste klus was de muziektent in Ellecom. Deze is totaal verwoest.

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten