Streeknieuws

Deel Posbank dicht door gladheid en sneeuw

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

DE STEEG – Een deel van natuurgebied de Posbank is afgesloten door gladheid en sneeuw. Dat meldt de gemeente Rheden maandagochtend.

De toegangswegen vanuit Velp, Rozendaal en Rheden zijn afgesloten. Alleen via de Diepesteeg in De Steeg is het nog wel mogelijk om de Posbank op te komen.

Bezoekerscentrum Veluwezoom, Restaurant De Ruif en De Houtplaats zijn wel bereikbaar via de Schietbergseweg in Rheden.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten