Streeknieuws

Kans op verraderlijke gladheid door natte sneeuw en bevriezing

Foto: archief Studio Rheden

VELP – Het verkeer moet tot maandagochtend 10.00 uur rekening houden met verraderlijke gladheid.

Het KNMI gaf zondag voor Gelderland eerst code oranje af vanwege ijzel en natte sneeuw, maar dit werd zondag om 22.00 uur teruggebracht naar code geel vanwege gladheid door bevriezing van natte weggedeelten en natte sneeuw.

Tot maandag na de ochtendspits kan het glad zijn. Het KNMI adviseert weggebruikers het rijgedrag aan te passen.

In de gemeente Rheden waren zondagavond de strooiwagens op pad.

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten