Verenigingen

Vincent Bijlo speelt zijn nieuwe progamma bij Theater RhederArt in Dieren

Vincent Bijlo. Foto: RhederArt

DIEREN – Op zaterdag 7 januari treedt Cabaretier Vincent Bijlo op bij Theater RhederArt in Dieren. Zijn nieuwe programma draagt de naam ‘Het nieuwe nu 2.0’. Bijlo bespreekt de zegeningen van de moderne techniek, maar ook de schaduwzijde ervan.

‘Het is een mooie tijd dus, maar wel jammer dat zo’n robot niet lekker ruikt en geen warme software heeft en dat het zo stil is in een auto waarmee je niet kunt verdwalen’, zegt Bijlo. ‘Opeens mis ik de mens, de ouwe mens, met zijn grillen en nukken, zijn grappen, zijn onnavolgbare redeneringen, zijn beperkingen. Techniek is geweldig, maar we moeten ons er niet blind op staren.

De voorstelling begint om 20.00 uur in de schouwburgzaal van Theothorne in Dieren. Kaarten via: www.rhederart.nl

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten