Verenigingen

Expositie van cursisten Tekenen en schilderen tijdens open dag in Paperclip Velp

Foto: de Paperclip

VELP – Tijdens de open dag zaterdag a.s. in de Paperclip in Velp begint de nieuwe tentoonstelling van de Paperclip-cursisten Tekenen en Schilderen. De deelnemers zijn er met duidelijk veel plezier weer in geslaagd mooi en kunstzinnig werk bij elkaar te tekenen en schilderen. Een expositie en het kijken waard.

De verschillen in de cursisten zitten o.a. in hun wensen betreffende hun beeldend vormgeven. Naast de zogenaamde technieken, zoals het grijstonen maken en kleuren mengen, ruimte suggereren en kleurcontrasten zien, willen sommigen letterlijk iets moois na kunnen maken.

Er zijn cursisten die naar de waarneming werken of door henzelf gemaakte foto’s natekenen of -schilderen. Anderen nemen een illustratie als aanleiding voor een eigen schilderij. Ook zijn er die een voor hen aantrekkelijk kunstwerk zo letterlijk mogelijk namaken, of er juist een eigen interpretatie aan geven.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten