Streeknieuws

Politiehumor: ijs(je) op de weg

Foto: Facebook Politie Velp

RHEDEN – Ook agenten hebben humor. Agenten plaatsten in de nacht van vrijdag op zaterdag een foto op Facebook met een ijsje voor de politiewagen.

De politiewagen stond bij het Dorpsplein in Rheden. De agenten wilden zo waarschuwen voor de gladheid op de weg.

Het bericht op Facebook is al honderden keren geliket en tientallen keren gedeeld.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten