Streeknieuws

Sneeuw, ijzel en ongevallen in Rheden en Rozendaal

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

VELP – Het was zaterdag oppassen voor het verkeer. In de nacht van vrijdag op zaterdag was er sneeuw gevallen. Ook viel er ijzel. Het KNMI gaf tot zaterdagavond 22.00 uur code oranje af.

De ANWB adviseerde  om niet de weg op te gaan als het echt niet hoeft. De wegen waren soms spekglad zijn door ijzel en sneeuw.

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

Ook in de gemeenten Rheden en Rozendaal reden de strooiwagens af en aan. De Posbank is dit weekend voor een groot deel afgesloten vanwege de sneeuw en gladheid. Alleen via de Diepesteeg in De Steeg is de Posbank bereikbaar.

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

De temperatuur loopt zaterdag van het westen uit langzaam op waarmee de gladheid in de avond geleidelijk verdwijnt.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten