Streeknieuws

Brand in vuilniswagen in Rozendaal

Foto: Facebook Politie Rheden / Rozendaal

ROZENDAAL – Een vuilniswagen in Rozendaal stond woensdagochtend in brand. Dat gebeurde aan de Hertog van Gelrestraat.

De gealarmeerde brandweer moest het vuur blussen. Er was brand ontstaan in het afval.

De brand was snel geblust en de schade is beperkt gebleven.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten