Streeknieuws

StukTV zet dierentuin neer in…. Dieren

Foto: screenshot YouTube / Stuk TV

DIEREN – De drie jongens van StukTV, een kanaal op YouTube, hadden in Dieren een dierentuin neergezet. Het filmpje is woensdagmiddag online gezet.

Ze hadden de opdracht gekregen om een dierentuin in een woonwijk neer te zetten. De presentatoren Thomas, Giel en Stefan vonden het wel toepasselijk om dat in Dieren te doen.

In de vroege ochtend werden in de Schimmelpennickstraat allerlei dieren neergezet, waaronder kamelen, een struisvogel en schapen. De bewoners van de straat reageerden overigens nogal nuchter op de actie.

StukTV zet wekelijks een filmpje op YouTube met een opdracht die de jongens moesten uitvoeren. Soms overnachten ze in pretparken.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten