Streeknieuws

Schaatskoorts bij Dierense Speeltuin Vereniging

Foto: Pixabay

DIEREN – De schaatskoorts is begonnen bij de Dierense Speeltuin Vereniging. Na het weekend wordt het steeds kouder en gaat het ‘s nachts vriezen. 

Bij de Dierense Speeltuin Vereniging zijn ze al begonnen met de voorbereidingen voor een ijsbaan. De baan is al geveegd, maar de sneeuw gooit de komende dagen nog roet in het eten.

‘Zodra de sneeuw weggeveegd is en er geen sneeuw meer wordt verwacht, gaan de mannen meteen aan het werk om een laag water aan te brengen en dan is het wachten op Koning Winter’, meldt de vereniging op haar Facebookpagina.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten