Streeknieuws

Een weekend vol sneeuwpret: sleeën, wandelen en langlaufen

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

RHEDEN – Terwijl er in andere delen van het land geen sneeuw meer ligt, is het in Rheden en Rozendaal dit weekend genieten met een pak sneeuw.

De sneeuw van vrijdag ligt er nog en zaterdag kwam er nog een klein laagje bij. Mensen trokken er massaal op uit om te genieten van de sneeuw. Op de Koningsberg in Rozendaal gingen kinderen massaal met de slee de heuvel af.

De Posbank leek wel een wintersportgebied met mensen die aan het langlaufen waren. Wandelaars genoten van het adembenemende uitzicht op de Posbank.

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Dick Bosveld

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten