Streeknieuws

Wat een plaatjes vanuit de lucht! Kastelen in de sneeuw

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

ROZENDAAL – De sneeuw levert mooie plaatjes op. Fotograaf Martin de Jongh maakte foto’s van de kastelen in de gemeenten Rheden en Rozendaal in de sneeuw. Vanuit de lucht is een adembenemend landschap te zien. 

Hieronder zie je Kasteel Biljoen in Velp, Kasteel Middachten in De Steeg en Kasteel Rosendael in Rozendaal.

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten