Streeknieuws

Foutje op bewegwijzeringsbord! Prinsestraat?

Foto: Twitter / @nestdulleke

DIEREN – Een foutje op een bord bij het station in Dieren. Er staat Prinsestraat en dat moet natuurlijk PrinseNstraat zijn.

Het bord is tijdelijk neergezet, vanwege de werkzaamheden bij het station in Dieren. Het station en de doorgaande weg in Dieren gaan op de schop. Met het project Traverse Dieren moet de doorstroming van het verkeer verbeteren.

Het foutje werd ontdekt door iemand die een tweetje stuurde naar de redactie van Studio Rheden. De gemeente Rheden hoopt dat projectorganisatie Traverse Dieren dit foutje oppakt.

Het is niet het eerste foutje met borden binnen de gemeentegrenzen. Eerder hingen er bij Velp twee bewegwijzeringsborden met daarop Zuthpen terwijl het Zutphen moet zijn.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten