Nachtwerk op het station in Dieren, mogelijk overlast

Foto: Studio Rheden / Martin de Jongh

DIEREN – Omwonenden van het station in Dieren kunnen volgende week twee nachten overlast hebben van werkzaamheden. Er komt een nieuwe voetgangersbrug en daarvoor moet de bovenleiding aangepast worden.

De bovenleiding wordt aangepast in de nachten van woensdag 25 en donderdag 26 januari. Tussen 00.00 en 05.00 uur is hinder van licht en geluid mogelijk.

De stalen constructie van de brug die momenteel wordt gebouwd in een fabriek in Almelo, wordt vanaf eind februari in delen naar Dieren gebracht. Op het parkeerterrein op de hoek Noorder Parallelweg-Koningin Julianalaan wordt er verder gewerkt aan de brug.

In het weekend van 8 april komt de voetgangersbrug op zijn definitieve plek. In dat weekend wordt er opnieuw dag en nacht gewerkt, zijn de perrons dicht en rijden er bussen in plaats van treinen.