Weer samen eten tijdens het Velpsch Maal in buurthuis de Poort Velp

Foto: Pixabay

VELP – In buurthuis de Poort kunt u op 27 januari van 17.00 tot 19.00 uur weer gezellig aanschuiven voor het eerste Velpsch maal van 2017. Ook dit jaar weer samen heerlijk eten, contact met elkaar, jong of oud, het maakt niet uit. Samen eten is altijd gezelliger en lekkerder dan alleen.

Het heerlijke eten wordt gemaakt door bewoners van Velp voor bewoners van Velp en omstreken .Het menu bestaat op die dag uit Chinese tomatensoep als voorafje en het hoofdgerecht is deze keer gehaktbrood met gebakken krieltjes, sperzieboontjes en zelfgemaakte appelmoes.

Als u wilt mee eten kunt u uiterlijk tot 12 uur op maandag 23 januari inschrijven en betalen bij Marten Zweer, beheerder van Buurthuis de Poort. Ons adres is: Heeckerensstraat 201 in Velp.

Prijs per persoon €4,50 en voor een gezin (vier personen) €12,50. Als u speciale wensen heeft (allergie of dieet) kunt u dat ook bij de beheerder doorgeven. Houdt onze facebookpagina en website in de gaten voor deze of één van de vele andere activiteiten in Buurthuis de Poort: www.buurthuisdepoort.nl en www.facebook.com/buurthuisdepoort