Streeknieuws

Inbraak bij Jeu de Boules vereniging in Dieren: boxen, beamer en frikandellen weg

Foto: Jeu de Boules Vereniging Boul' Animo

DIEREN – In het clubhuis van Jeu de Boules vereniging Boul’ Animo aan de Admiraal Helfrichlaan in Dieren is ingebroken. Bij de achterdeur is een raam ingeslagen. De schade loopt in de duizenden euro’s.

De vereniging mist een hoop spullen. Geluidsboxen, airfryers en een beamer zijn verdwenen. Ook etenswaren en drank bleven niet liggen. Frikandellen en tosti’s uit vriezer werden door de dieven meegenomen. Verder mist de vereniging wijn en frisdrank.

Foto: Jeu de Boules Vereniging Boul’ Animo

Een fust bier was blijkbaar te zwaar voor de dieven. Het bier stond klaar om meegenomen te worden, maar was achtergelaten in de kantine. De vereniging heeft aangifte gedaan. De politie onderzoekt de inbraak, die afgelopen weekend moet hebben plaatsgevonden.

Dankzij een sponsor heeft de vereniging inmiddels een beamer en geluidsapparatuur te leen gekregen. Daardoor kan tijdens carnaval het toernooi en het feest gewoon doorgaan.

De vereniging hoopt dat mensen die iets weten of gezien hebben van de inbraak zich melden bij de politie.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten