Streeknieuws

Politie zoekt getuigen van inbraak in antiekwinkel in De Steeg

Foto: Pixabay

DE STEEG – De politie zoekt mensen die een inbraak hebben gezien in De Steeg. Dat gebeurde in de nacht van dinsdag op woensdag bij antiekwinkel de Vondst.

Een man probeerde daar in te breken, maar werd hierbij gestoord. De inbreker reed weg in een donkere Audi in de richting van de Van Aldenburglaan.

Volgens de politie is de dader tussen de 25 en 30 jaar oud, heeft een blanke huidskleur, normaal postuur en droeg donkere kleding. De politie roept iedereen op die iets gezien heeft of weet waar de dader en de auto zijn om contact op te nemen.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten