Verenigingen

Bibliotheek Veluwezoom biedt cursus besturingsprogramma Windows 10 aan

Foto: Pixabay

DIEREN – De bibliotheek Veluwezoom biedt een cursus aan om het besturingsprogramma Windows 10 te leren kennen. De cursus bestaat uit 2 bijeenkomsten van 2 uur, die plaatsvinden in de Bibliotheek Dieren en Bibliotheek Velp. De cursus kost 30 euro excl. cursusboek.

Onderwerpen die aan bod komen
– werken met het vernieuwde startscherm
– het internet gebruiken met de nieuwe browser ‘Edge’
– de zoekfunctie van Windows 10
– meerdere bureaubladen gebruiken
– berichten sturen en ontvangen met Windows Mail
– Windows Update en virusbeveiliging instellen en inrichten

Deze cursus is alleen geschikt voor mensen die gewerkt hebben met eerdere versies van Windows. De cursus wordt in Dieren gehouden op dinsdag 31 januari en 7 februari van 10.00 tot 12.00 uur.

In Velp wordt de cursus gehouden op maandag 20 februari en 27 februari van 10.00 tot 12.00 uur

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten