Streeknieuws

Herman Jansen gestopt als voorzitter van Thomassen Mannenkoor

Herman Jansen stopt als voorzitter Thomassen Mannenkoor. Foto: Dick Jurriens

RHEDEN – Herman Jansen is gestopt als voorzitter van het Thomassen Mannenkoor in Rheden. Na zes jaar droeg hij de voorzittershamer over aan Louis Schennink.

Tijdens een speciale vergadering van het Thomassen Mannenkoor werd Herman Jansen in het zonnetje gezet met een terugblik op zijn werkzaamheden. Ook kreeg hij uit handen van Jan Snik, tweede voorzitter, een boeket bloemen en een dinerbon.

Uiteindelijk kreeg de nieuwe voorzitter Louis Schennink de voorzittershamer overhandigd.

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten