Streeknieuws

Zwangere vrouw slaat over de kop op A50 en glijdt 150 meter door

Foto: Twitter / @Ovd_Ramon

ARNHEM – Op de A50 bij Arnhem-Noord is maandagochtend een auto over de kop geslagen en vervolgens 150 meter doorgegleden. ‘Angstige momenten moeten dit zijn geweest’, reageerde een weginspecteur van Rijkswaterstaat vanaf de plek van het ongeval.

De auto kwam bij knooppunt Waterberg in botsing met een vrachtwagen. Hoe dit kon gebeuren, is niet bekend. De vrachtwagenchauffeur is na de aanrijding uitgestapt om hulp te verlenen. De man vertelde dat hij een ruit moest intrappen om de twee inzittenden uit de auto te halen.

De automobilist kwam met de schrik vrij. De vrouw die naast hem zat, is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de aard van haar verwondingen is niets bekend. Volgens een medewerker van Rijkswaterstaat is de vrouw zwanger.

De weg was enige tijd afgesloten.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten