Streeknieuws

Titus Brandsma in Velp mag zich drie jaar lang excellent noemen

Wethouder Constans Pos en directeur Mark Daalderop. Foto: Titus Brandsma in Velp

VELP – De middelbare school Titus Brandsma in Velp mag zich de komende drie jaar excellent noemen. Dat maakte de Inspectie van het Onderwijs maandag bekend.

Titus Brandsma blinkt uit op kwalitatief onderwijs, maar ook op onder meer een goede aansluiting op het primair-voortgezet onderwijs. Daarbij wordt speciaal de Wereldklas genoemd en het extra keuzeprogramma voor de onder- en bovenbouw.

Directeur Mark Daalderop van de school in Velp is bij: ‘Wij zijn enorm trots dat we als Titus Brandsma bereikt hebben dat we maar liefst drie jaar lang het predicaat Excellente School mogen voeren.’

Nederland is sinds maandag 54 nieuwe excellente scholen rijker. Daarmee staat de teller in totaal op 184.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten