Streeknieuws

Babbeltruc in Velp; politie kreeg meerdere meldingen

Foto: Pixabay

VELP – De politie kreeg dinsdag meerdere meldingen uit Velp over mannen die met een smoesje aan de deur kwamen. Zij deden zich voor als medewerkers van de Kamer van Koophandel.

De mannen stonden volgens de politie op verschillende adressen aan de voordeur. Bij dit soort meldingen gaat het volgens de politie vaak om een babbeltruc: oplichters die proberen mensen te beroven. Het is niet bekend of er mensen in de praatjes van de mannen zijn getrapt en of er bijvoorbeeld spullen of geld zijn verdwenen.

De politie heeft wel een signalement van de mannen. Zij zijn tussen de 20 en 25 jaar oud, hebben een verzorgd uiterlijk en zijn netjes gekleed.

De politie vraagt om direct 112 te bellen als deze mannen voor de deur staan.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten