Verkiezingsbijeenkomst VVD: 10 kandidaten Tweede Kamer komen naar Velp

Foto: VVD

VELP – Op maandag 30 januari 2017 zullen alle 10 kandidaten voor de Tweede Kamerverkiezingen uit de VVD Regio Oost (Overijssel en Gelderland) aanwezig zijn bij een openbare bijeenkomst van het VVD-Seniorennetwerk Regio Oost.

In samenwerking met het netwerk Hart van Gelderland, waarin de Afdeling Rheden-Rozendaal per 1 januari 2017 is opgegaan, is voor de locatie Kastanjelaan 13 in Velp gekozen. De bijeenkomst start om 14:00 uur.

De kandidaten krijgen gelegenheid zich te presenteren en daarna is er de gelegenheid om in debat te gaan. Na afloop van de bijeenkomst kunt u de kandidaten persoonlijk ontmoeten. Op de website rheden.vvd.nl staat nadere informatie.

Om een en ander goed te laten verlopen verzoekt de VVD mensen zich vooraf via email aan te melden bij de secretaris van het seniorennetwerk Hans Halkes via halkes3@kpnplanet.nl.