Wegwijs worden op de iPad! Volg een cursus bij bibliotheek

Foto: Pixabay

DIEREN – Een tablet is tegenwoordig niet meer weg te denken. Steeds meer mensen gebruiken een tablet om mee te werken, ter ontspanning of als educatief middel.

Maar hoe werkt een tablet eigenlijk? Wat kun je er mee doen? En hoe krijg je handigheid in het gebruik? De Bibliotheek Veluwezoom biedt van een praktische cursus om wegwijs te worden op de iPad.

De cursus bestaat uit 4 bijeenkomsten van 2 uur, die plaatsvinden in de Bibliotheek Dieren (7,14, 21 en 28 februari) Aanvang 14.00 uur. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe je een tablet bedient, welke instellingen er zijn, hoe je apps en internet gebruikt, een e-mail stuurt en meer.

Ervaring is niet nodig. Het is wel de bedoeling dat cursisten een eigen iPad meenemen. De kosten voor de cursus bedragen 55 euro. Voor meer informatie en/of aanmelden kun je terecht op www.bibliotheekveluwezoom.nl of bel met Jan Pijfers, docent computercursussen van de Bibliotheek Veluwezoom, tel. 026-495 55 45.