Verenigingen

Bingo in De Oase in Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – Op zaterdagavond 28 januari wordt er weer een bingo in De Oase in Dieren gehouden. De balletjes gaan rond 20.00 uur rollen.

De zaal is al vanaf 19.30 uur open. Bingokaarten kosten voor de hele avond 5,50 euro (10 kaartjes per boekje incl. superronde) of 20,00 euro (10 vellen per boekje 6 kaartjes per vel incl. superronde). Drie boekjes kosten 10,00 euro.

Er zijn leuke prijzen te winnen en iedereen is van harte welkom! De Oase zit aan het Ericaplein in Dieren.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten