Streeknieuws

Sloop negen woningen in Dieren begonnen

Foto: Studio Rheden

DIEREN – De provincie Gelderland is begonnen met de sloop van negen woningen in Dieren. De ruimte is nodig voor het Traverse Dieren, het project bij het station om de doorstroming van het verkeer te verbeteren.

Het gaat om zeven woningen aan de Burgemeester Willemsestraat, een woning aan de Zuider Parallelweg en een woning aan de Kattenberg. Vorige week werden al hekken rondom de woningen geplaatst.

De provincie verwacht de sloopwerkzaamheden op vrijdag 10 februari af te hebben. Na de sloop onderzoekt de aannemer het terrein op de aanwezigheid van eventuele niet-gesprongen explosieven uit de Tweede Wereldoorlog.

Ook wordt aan de hand van een proefsleuvenonderzoek de archeologische waarde van het gebied bepaald.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten