Verenigingen

Bridgemiddagen in Trefpunt De Elleboog in Velp

Foto: Pixabay

VELP – Houdt u van bridge dan is er iedere woensdagmiddag gelegenheid om te bridgen in Trefpunt De Elleboog,  Nieuw Schoonoord 2, te Velp, Aanvang 13.30 uur.

Al heeft u geen vaste partner, individueel bent u ook van harte welkom. Loop eens binnen om een spelletje mee te spelen en de gezellige sfeer te proeven.

Inlichtingen: Tel.: 026- 3635421 of 026- 3616076

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten