Twee viaducten snelweg A348 dit weekend dicht

Foto: Martin de Jongh

VELP –  Rijkswaterstaat is bijna klaar met de vervanging van twee viaducten van de snelweg A348 tussen Velp en Rheden. Door de bouwwerkzaamheden is het dit weekend niet mogelijk om onder de viaducten door te rijden.

Bij het viaduct Biljoen tussen Velp en Rheden wordt gewerkt vanaf vrijdag 10.00 uur tot en met uiterlijk maandag 5:00 uur. De op- en afritten van de A348 blijven bereikbaar.

Wel wordt het verkeer vanaf Velp (N785) richting Zutphen omgeleid via de A348 over het Velperbroekcircuit. Het verkeer op de A348 bij afslag Velp wordt omgeleid via afslag Rheden.

Bij het viaduct Overhagen (bij bedrijventerrein de Beemd) in Velp wordt gewerkt vanaf zaterdag 06.00 uur tot en met zondag 22:00 uur.

Via de Rietganssingel is het viaduct niet bereikbaar voor auto’s. Fietsers en voetgangers kunnen wel onder het viaduct door. Bedrijventerrein de Beemd blijft bereikbaar via de A348. 

Na deze werkzaamheden worden half februari de tijdelijke verkeersmaatregelen op de A348 verwijderd. De vervanging van de viaducten Biljoen en Overhagen is dan klaar.